با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
مفتخریم پس از گذشت ۱۵ سال همچنان خدمتگزار شما عزیزان باشیم
نام صحیح برنامه قرعه کشی گرین کارت ( کارت اقامت دائم ایالات متحده آمریکا ) که در ایران به لاتاری گرین کارت مشهور است، “قرعه کشی ویزای گوناگونی” است که در زبان انگلیسی DV lottery یا Diversity visa lottery program واژه صحیح آن است. برنامه ویزای دایورسیتی بر مبنای S201 تا S204 قانون ملی و مهاجرت سال ۱۹۹۰ پایه ریزی شده است. به بیان ساده تر لاتاری گرین کارت یک قرعه کشی است که هر سال توسط کنتاکی کونسولار امریکا انجام میشود و از میان متقاضیان به ۵۵۰۰۰ نفر ویزای اقامت دائم داده میشود.
.
بر اسال بند ۲۰۳ (c) قانون ملیت و مهاجرت آمریکا (INA) برنامه اعطای ویزا از طریق شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا موسوم به لاتاری گرین کارت امسال نیز انجام میشود. مطابق معمول، امسال نیز به ۵۰٫۰۰۰ نفر برنده لاتاری ویزای اقامت دائم آمریکا تعلق میگیرد.
افرادی که در این قرعه کشی برنده میشوند، بایستی واجد شرایط دریافت ویزای دایورسیتی باشند. وزارت امور خارجه آمریکا برندگان را به صورت تصادفی یا رندوم و توسط برنامه های کامپیوتری انتخاب میکند. این قرعه کشی برای کشورهایی که هر سال به عنوان کشورهای مجاز معرفی میشوند برگزار میشود. هر کشوری ۷% مجموع ویزاهای صادره را دریافت میکند که معادل ۳,۵۰۰ ویزا است.
ثبت نام لاتاری از ۱۶ مهر تا ۲۰ آبان ۱۳۹۹ انجام خواهد شد.
.
مهلت ثبت نام لاتاری ۳۴ روز بوده و تا روز ۲۰ آبان ۱۴۰۰ میباشد و به هیچ وجه قابل تمدید نیست. بنابرین با توجه به ترافیک سایت اداره مهاجرت، سعی کنید در همان روزهای ابتدایی ثبت نام تان را انجام دهید.
.
.
مهمترین تغییرات صورت گرفته در این دوره برای ثبت نام لاتاری ۲۰۲۲ ، ضرورت داشتن پاسپورت برای متقاضی اصلی لاتاری میباشد.
چه افرادی برای ثبت نام در لاتاری باید پاسپورت داشته باشند؟
اطلاعاتی که باید از روی پاسپورت ارائه شود:
اگر قصد ثبت نام در لاتاری دارید ولی گذرنامه ندارید، حتما در اولین فرصت اقدام به تهیه گذرنامه کنید. به یاد داشته باشید، برای فرزندانی که به همراه والدین ثبت نام میکنند، نیازی به گذرنامه نیست.
.
نتایج لاتاری مطابق هر سال اول ماه می علام خواهد شد.
.
اتباع کشورهای زیر امکان شرکت در لاتاری را ندارند. این کشورهای عبارتند از: بنگلادش، برزیل، کاناد، چین، کلمبیا، جمهموری دومنیکن، السالوادور، هاییتی، هند، جامائیکا، مکزیک، نیجریه، پاکستان، پرو، فیلیپین، کره جنوبی، بریتانیا (بجز ایرلند شمالی) و مستعمرات آن و ویتنام.
.
.
گاهی به راحتی و با عدم رعایت موارد فوق، فرم شما از شرکت داده شدن در قرعه کشی گرین کارت باز مانده و یا حتی اخذ ویزای آمریکا بعد از قبولی تان با ناکامی همراه میشود.
.
برنامه ویزای دایورسیتی از سال ۱۹۹۴ ، ۳مرتبه در فوریه، یکبار در نوامبر و چندین بار در اکتبر اجرا شده. موسسه مسئول این پروژه در ۲۰۰۰ تغییر کرد. مرکز قبلی منصوب ملی ویزا در پورتس موث این وظیفه را به مرکز کنسولی کنتاکی منتقل کرد که از آن پس کلیه امور مربوط به اپلیکیشن های این نوع ویزا را مسئول بوده است. در سال اول این امکان وجود داشت که هر شخصی چندین بار ثبت نام داشته باشد. که این مسئله مشکلاتی برای این سازمان در بر داشت و البته در صورت ثبت نام شاید ۱۰۰۰ مرتبه توسط یک فرد امکان برنده شدن نزدیک به ۱۰۰% میرسید. اما پس از آن جلوی این امر گرفته شد و هرکس در هر سال مجوز فقط یک ثبت نام را داشت
سازمان خدمات تابعیت و مهاجرت آمریکا (INS) تعداد اپلیکیشن های مجاز و لیست کشورهای مجاز را برای شرکت در برنامه قرعه کشی لاتاری بر اساس قانون های از قبل تعریف شده تعیین مینماید. این قوانین میتواند هرسال تغییراتی داشته باشد. در لاتاری ۲۰۱۷ و لاتاری ۲۰۱۶ ایران ۳۵۰۰ ویزای اقامت دائم را در هر سال از آن خود کرد که در میان دیگر کشورها از نظر تعداد ویزا پیشتاز بوده است
فقط دو شرط برای ثبت نام لاتاری وجود دارد. اول اینکه شما متولد کشور های مجاز باشید که ایران یک کشور مجاز برای ثبت نام است و دوم آنکه حداقل دیپلم داشته باشید و اگر دیپلم ندارید دو سال سابقه کار در پنج سال گذشته داشته باشید که آن شغل در لیست مشاغل اداره کار ایالات متحده در لیست JOB ZONE 4 و البته با امتیاز SVP 7 باشد. مانند طراحی گرافیک، طراحی وبسایت، مدیریت صنعتی یک کارخانه یا کارگاه و …
ثبت نام لاتاری گرین کارت چالشی جالب بین ایرانیان شده است، به این ترتیب که عده ای بسیار نگران از انجام صحیح آن هستند و عده ای دیگر بدون دقت به هیچ موضوع خاصی اقدام به ثبت تقاضا میکنند و سالیان سال است که این کار را تکرار میکنند. اما عمدتا حتی متوجه نمیشوند که اصلا در قرعه کشی وارد نمیشوند.
در قوانین مهاجرتی ایالات متحده امریکا برای تقاضای این نوع ویزا ( ویزای دایورسیتی) در واقع هیچ محدودیت سنی وجود ندارد. یعنی حتی کوکد یک ساله هم میتواند متقاضی این ویزا باشد. اما نکته دیگری در بندی دیگر مطرح شده است که سن وابسته به آن است. حد اقل دارا بودن دیپلم دبیرستان یا دوسال سابقه کار در ۵ سال گذشته بر اساس ظوابط اداره کار ایالات متحده ما را به این نتیجه میرساند که سن وابسته به تحصیلات اهمیت پیدا میکند.
تاکید میکنیم که اگر فرد ۱۴ ساله ای توانسته باشد معادل دیپلم دبیرستان را اخذ کند، میتواند متقاضی مستقل این وایزا باشد
نکته مهمی که در باره سن وجود دارد این است که هر شخص زیر ۲۱ سال و مجرد میتواند به عنوان فرزند در فرم تقاضای پدر یا مادرش نام نویسی کند. این حضور به عنوان فرزندهیچ تداخلی با ثبت تقاضای انفرادی نخواهد داشت و فقط شانس متقاضی را افزایش میدهد. به این ترتیب که یک دختر ۱۹ ساله با مدرک دیپلم دوازده ساله میتواند هم شخصا یک تقاضای شرکت در لاتاری گرین کارت داشته باشد و هم در ثبت نام لاتاری پدر و هم در ثبت نام لاتاری مادر به عنوان همراه آنها حضور داشته باشد. به هر تقدیر در صورت برنده شدن در لاتاری ۲۰۱۸، این شخص در لیست ویزا قرار خواهد داشت.
شرط تحصیل که یکی از مهمترین شرایط برای شرکت در لاتاری گرین کارت یا همان ثبت نام لاتاری است بر خلاف اطلاعات عموم مردم کمی پیچیدگی دارد و آن پیچیدگی اینجا مطرح میشود که در هنگام ثبت نام گزینه دیپلم در فرم تقاضا وجود ندارد. نکته مهم اینجاست که فرم های تقاضای ویزای در هر کشوری بر اساس قوانین همان کشور تهیه میشوند و انتظار میرود که بر اساس قوانین همان کشور نیز تکمیل شوند.
اینجا این سوال پیش می آید که مدرک دیپلم شما نظام قدیم است یا جدید، فنی حرفه ای است یا دبیرستانی یا کاردانش! بسته به مدرک تحصیلی شما شرایط متفاوتی پیش روی شماست. کسی که وارد دانشگاه شده است چگونه باید فرم پر کند؟ کسی که فوق دکترا دارید یا یک پزشک با مدرک دکتری تخصصی که هیچ معادلی در فرم تقاضا برایش وجود ندارد باید چه کند؟
پیش از ثبت نام لاتاری، نسبت به ترجمه مدارکتان و معادل سازی اقدام کنید، اما به صورت کلی معادل سازی اینچنین خواهد بود :
مدرک دیپلم نظام قدیم و پیش دانشگاهی نظام جدید معادل دیپلم آمریکا
مدرک فوق دیپلم و لیسانس معادل university degree
مدرک فوق لیسانسن معادل advanced degree
مدرک دکترا یا PHD معادل Doctorate degree
.
دو گروه اشتباه در هنگام تکمیل فرم ثبت نام وجود دارد. بخشی در پروسه ثبت نام لاتاری حیاتی هستند. تحصیلات نیز یکی از اینهاست. در صورتی که اعلام کردید دیپلم دارید وسپس در اردیبهشت سال بعد از برندگان لاتاری گرین کارت بودید، دقت کنید که باید و باید بتوانید مدرک دیپلم معادلتان را به افسر سفارت ارائه کنید. در غیر این صورت شما reject خواهید شد. در باره مدرک تحصیلی در ثبت نام لاتاری اصلا بی دقتی نکنید
مطالعه این بخش مناسب برای کسانی است که مدرک دیپلم ندارند و قصد شرکت در لاتاری گرین کارت را دارند.. پس اگر مدرک دیپلم دبیرستان را دارید نیاز به مطالعه این بخش نخواهید داشت.
اگر مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر ندارید، شانس دیگری برای ثبت نام لاتاری خواهید داشت و آن هم داشتن مشاغل خاصد به مدت دو سال در پنج سال گذشته است که البته لیست این مشاغل را از وبسایت رسمی اداره کار ایالات متحده امریکا میتوانید مشاهده کنید.
برای اینکه بفهمیم شغل مورد نظر شما در لیست این مشاغل خاص قرار داردن کافیست به سایت O*NET OnLine بروید و شغلتان را به زبان انگلیسی در بخش جستجو آن وبسایت جستجو کنید. پس از آن لیستی از مشاغل مربوط به کلمه کلیدی شما ظاهر میشود که شما در بین آنها شغل خودتان یا نزدیکترین به شغلتان را انتخاب کنید. به عنوان مثال ما graphic designer را جستجو کردیم و روی اولین گزینه یعنی Graphic designers کلیک میکنیم.
در صفحه جدید شرحی کامل از شغل مورد نظر یافت میشود. وظایف، ابزار و تکنولوژی، دانش مورد نیاز آن شغل, مهارت های مورد نیاز آن شغل, توان مندیهای فرد شاغل و فعالیت های شغلی روزانه و سایر اطلاعات آن شغل را در این صفحه خواهید دید. در انتها بخشی وجود دارد که تیتر Job Zone دارد. در این بخش گزینه title باید بالای Job Zone Four یا خود Job Zone Four باشد و البته SVP Range باید بین ۷ تا ۱۰ باشد. در این صورت این شغل میتواند مشکل تحصیل شمارا حل کند.
داشتن صرفا یکی از این دو برای ثبت تقاضای لاتاری گرین کارت کافیست. یا حداقل مدرک دیپلم دبیرستان و یا داشتن شغلی که دو سال در پنج سال گذشته در آن شغل شاغل بوده باشید به شرطی که آن شغل در Job Zone Four و یا بالاتر قرار داشته باشد و SVP آن بیش از ۷ باشد.
لاتاری گرین کارت بر اساس قانون ملیت و مهاجرت ایالات متحده امریکا با هدف حفظ تنوع نژادی در آمریکا انجام میشود و هر ساله ۵۵۰۰۰ شماره ویزا اعتبار می یابد. برخی کشور ها، آهنگ مهاجرت بسیار بالایی نسبت به دیگر کشور ها در مهاجرت به آمریکا دارند که این موضوع باعث شده آنها از لیست کشور های واجد الشرایط شرکت در برنامه بزرگ لاتاری گرین کارت آمریکا خارج شوند. خوشبختانه تا کنون ایران از این لیست خارج نشده و این موضوع گریبان گیر کشورمان نشده است.
بله. ایرانیانی که پدر و مادر آنها ایرانی هستند و فقط در کشور هایی مانند بریتانیا متولد شده اند میتوانند با استناد به محل تولد پدر و مادرشان در این برنامه بزگ شرکت کنند و ثبت نام لاتاری را بدون دغدغه انجام دهند. اما ثبت تقاضایشان کمی متفاوت از سایر شرکت کنندگان خواهد بود
لیست کشور های غیر مجاز هر ساله در هنگام ثبت نام لاتاری مشخص خواهد شد، اما ایران در لیست کشور های مجاز برای ثبت نام لاتاری ۲۰۱۹ می باشد.
در این مقاله یکی از مهمترین پیش نیاز های ثبت نام لاتاری ( تقاضای شرکت در برنامه لاتاری ویزای دایورسیتی) را مورد بحث قرار میدهیم. این مبحث برای برندگان لاتاری و همچنین متقاضیان شرکت در قرعه کشی بسیار با اهمیت بوده و به تفصیل بحث خواهد شد.
در باره اهمیت عکس برای لاتاری همین بس که بزرگترین علت رد شدن متقاضیان قبل از ورود به قرعه کشی است. بیش از ۵۰ درصد تقاضاهای مربوط به هر سال در ثبت نام لاتاری به مرحله قرعه کشی نمیرسند. علت واضح است. شما متقاضی ویزای دایورسیتی هستید. باید مطابق قوانین ایالات متحده امریکا مدارک تهیه و ارسال کنید، لذا عکس ۳ در ۴ که در کشور ما متعارف است اصلا در کشور ایالات متحده امریکا مفهوم ندارد. و ارسال مدارک اشتباه یعنی شما صلاحیت حضور در قرعه کشی را ندارید.
داشتن عکس صحیح ساده است. استانداردهای خودش را دارد که در این بخش توضیح کافی در باره آن خواهیم داد. عکس صحیح باید با زمینه سفید باشد. حتما در عکاسی انجام شود با نور پردازی صحیح. سایه روی صورت یا پشت سر باعث رد شدن عکس خواهد شد. بودن عینک یا کروات و موی بلند اشکالی ندارد به شرط آنکه باعث رفله نور یا پوشاندن صورت نشود. عکس باید تکی (پرسنلی) باشد و حتمابه صورت مربع و به ابعاد ۶۰۰پیکسل در ۶۰۰ پیکسل برای متقاضیان ثبت نام لاتاری و ۵ سانتی متر در ۵ سانتی متر برای برندگان لاتاری باشد. برندگان لاتاری باید عکس را چاپ شده به همراه ببرند و متقاضیان باید فایل دیجیتالی عکس را استفاده کنند.
ترجیحا از عکس چاپ شده برای ثبت نام لاتاری استفاده نکنید. اما در صورتی که امکان انجام عکاسی نیست میتوانید با استفاده از اسکنر مناسب با کیفیت ۲۴ بیت و حداقل ۳۰۰ dpi نسبت به اسکن عکس اقدام نمایید. اما هرگز عکس ۳ در ۴ یا ۶ در ۴ را اسکن و استفاده نکنید مگر با شرایط خاص که ۹۹ درصد باعث عدم حضور شما در قرعه کشی خواهد شد.
متاسفانه در کشور ما هیچ کس از واژه “نمیدانم” یا “نمیتوانم” استفاده نمیکند. نتیجه اینکه به هر عکاسی یا آتلیه مراجعه کنید و عکس لاتاری بخواهید مدعی سالها تجربه در این زمینه میشوند که شاید علت آن بازار کساد فعلی باشد. اما اکثر آنها حتی فایل عکس را به شما نمیدهند و عکس چاپی هم قابل استفاده نیست. به همین دلیل بر آن شدیم که در هنگام ثبت نام لاتاری ۲۰۱۸ با فراهم کردن اطلاعات زیر و البته امکان عکاسی در دفتر موسسه، این مشکل را رفع نماییم.
عکس های زیر و توضیحاتشان میتوانند کمکی برای تهیه عکس شما باشند.
جهت کسب اطلاعات کامل درباره چگونگی و کیفیت تصویر ارسالی به این صفحه مراجعه نمایید.
جدول زیر اطلاعات زمانبندی مربوط به مراحل برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا از زمان ثبت نام در لاتاری تا قبولی، تهیه مدارک و حضور در سفارت و اخذ ویزا را ارائه میدهد:
شرح زمانبندی لاتاری | تاریخ میلادی | تاریخ شمسی | مهلت |
---|---|---|---|
ثبت نام لاتاری | ۳ اکتبر تا ۷ نوامبر | ۱۰ مهر تا ۱۴ آبان | ۳۳ روز |
چک نتایج لاتاری | ۱ می تا ۳۰ سپتامبر سال بعد در آن دوره | ۱۵ اردیبهشت تا ۸ مهر سال بعد در آن دوره | ۱۶ ماه |
ارسال دعوتنامه اولین دوره برای مصاحبه برندگان | اواسط آگوست | اواخر مرداد | —– |
انجام اولین نوبت مصاحبه برندگان | اواسط اکتبر | اواخر مهر | —– |
آخرین مهلت صدور ویزا | ۳۰ سپتامبر سال بعد در آن دوره | ۸ مهر سال بعد در آن دوره | —– |
با توجه به اینکه شما تنها یکبار فرصت ثبت نام دارید و هر سال میلیون ها درخواست به علت اشتباهات موجود مردود اعلام می شوند و در قرعه کشی شرکت داده نمی شوند، حتما پیش از ارسال مدارک در صورت بروز ابهام و اشکال با کارشناسان ما در تماس باشید و سوالات خود را مطرح کنید. متخصصان ما آماده ارائه هرگونه مشاوره در جهت تقلیل درصد اشتباه و بالا بردن شانس برنده شدن شما می باشند.
بارها و به کرات مشاهده شده است که برندگان لاتاری پس از قبولی برای دریافت خدمات مشاوره به ما مراجعه کرده اند که در خلل کار متوجه ثبت نام ناقص و عدم پذیرش پرونده شان از سوی KCC شده ایم. لذا توصیه اکید میکنیم، در ثبت نام اولیه لاتاری دقت کافی را به عمل آورید تا پس از برنده شدن، شانس تان از بین نرود. برندگان لاتاری که با هیجان از برنده شدنشان خوشحال میشوند، گاه با حسرتی باور نکردنی شاهد از دست رفتن شانس شان میشوند
13 Comments
شرایط اقامت دائم بسیار عالی است.من شنیده ام که در آمریکا از زمین شناسی که رشته من است و تا کارشناسی ارشد خوانده ام استقبال زیادی می شود و بازار کار فراوانی دارد ولی در ایران هیچ گونه بازار کاری در زمینه معدن و زمین شناسی نیست.
بله دوست عزیز ، به امید قبولی شما و دریافت گرین کارت
بنده در زمینه های برنامه نویسی , طراحی گرافیک , طراحی وبسایت حدود بیش از ۵ سال فعالیت و تجربه دارم که متاسفانه هیچ کدوم از این موارد در ایران اصلا شغل حساب نمیشه و امیدوارم که بتونم در دوره بعدی قرعه کشی برنده شوم …
از راهنمایی ها شما و وبسایت خوبتون خیلی خیلی ممنونم
برای اینکه بفهمید شغل مورد نظر شما در لیست این مشاغل خاص قرار داردن کافیست به سایت O*NET OnLine بروید و شغلتان را به زبان انگلیسی در بخش جستجو آن وبسایت جستجو کنید. پس از آن لیستی از مشاغل مربوط به کلمه کلیدی شما ظاهر میشود که شما در بین آنها شغل خودتان یا نزدیکترین به شغلتان را انتخاب کنید. به عنوان مثال ما graphic designer را جستجو کردیم و روی اولین گزینه یعنی Graphic designers کلیک میکنیم.
در صفحه جدید شرحی کامل از شغل مورد نظر یافت میشود. وظایف، ابزار و تکنولوژی، دانش مورد نیاز آن شغل, مهارت های مورد نیاز آن شغل, توان مندیهای فرد شاغل و فعالیت های شغلی روزانه و سایر اطلاعات آن شغل را در این صفحه خواهید دید. در انتها بخشی وجود دارد که تیتر Job Zone دارد. در این بخش گزینه title باید بالای Job Zone Four یا خود Job Zone Four باشد و البته SVP Range باید بین ۷ تا ۱۰ باشد. در این صورت این شغل میتواند مشکل تحصیل شمارا حل کند
خیلی ممنون
باکمال تشکر از اطلاعتن خوبتون
خواهش میکنم
سلام.ما لاتاری ۲۰۲۰ برنده شدیم ولی شرایط تمکن مالی (سند ملک و موجودی حساب) رو نداریم.ولی خیلی دلمون میخواد بریم. راهی برای دور زدن این مشکل وجود داره؟
سلام . یکی از شرایط پذیرفته شدن در مصاحبه داشتن تمام شرایط هست. برای مشاوره میتونید با تلفن های داخل سایت تماس بگیرید
سلام پدر من ۲۵ سال سابقه خیاطی پرده دوزی دارد و دیپلم ندارد من توی اون سایتی که گفتید سرچ کردم و SVP Range بین ۷ و۶ هست و این خیلی بدهپدر من یه خیاط ماهر هست وJob Zone tree هست میخاستم ببینم میتونم پدرم و همسر و فرزندانش رو ثبت نام کنم
سلام چند روز مانده به اتمام ثبت نام لاتاری و من تازه متوجه شدم که امسال گزینه داشتن پاسپورت اضافه شده، میخواستم بدونم با توجه به کمبود زمان برای دریافت پاسپورت میتونم با موفقیت ثبت نام کنم یا خیر.
سلام . بدون پاسپورت امکان ثبت نام وجود نداره
سلام
من هرچی ثبت نام می کنم
توی مرحله آخر قبل از اپلود شدن بهم خطای This site can’t be reached رو میده
با VPN بدون VPN با اینترنت و سیستم های مختلف هم امتحان کردم…..
باید چیکار کنم به نظرتون..!!؟؟؟
راهی هست آیا؟؟؟