کنگره ایالات متحده آمریکا
22 سپتامبر 2016قوانین رانندگی در کالیفرنیا
22 سپتامبر 2016اردور یا همان پیش غذا (pish ghaza) یک بشقاب کوچک حاوی غذا و یا یک نوشیدنی است که قبل از وعده غذایی و یا غذای اصلی سرو می شود و محتویات و نوع آن دارای هم خوانی با غذای اصلی است . پیش غذا معمولا در کشور های دیگر سرو می شود . اما چندی است که در کشور عزیزمان نیز در میهمانی ها و یا مراسم مختلف و در برخی رستورانها این وعده غذایی ارائه می شود.
اردور و پیش غذاهای آمریکایی
پیش غذا در اصل در فرهنگ غذایی ما ایرانی ها به خوبی جا نیافتاده است و همانند دیگر کشور ها مردم ایران از آن بهره نمی برند . پیش غذا به غذای سبک و راحتی گفته می شود که قبل از صرف وعده اصلی میل می شود و باعث میشود انسان به قول معروف ته دلی بگیرد . در کشورهای دیگر وعده غذای ناهار یا شام سه مرحله دارد . که می توان به اردور یا همان پیش غذا – وعده اصلی – و در آخر هم به دسر اشاره کرد .
خوبی مرحله بودن صرف غذا آن است که فرد پس از صرف هر مرحله مکث کوتاهی تا صرف مرحله بعد دارد و همین امر موجب بهتر خوردن غذا و همینطور هضم راحتتر غذا می شود .
البته امروزه در کشور ما این این واژگان وارد برنامه غذایی شده اند و در برخی نقاط صرف غذا به این صورت شده است . معمولا کدبانوهای ایرانی با اردور های خوشمزه و دست پخت خود هر فردی را مجذوب آشپزی خویش می کنند .
میز اردور با همان میز پیش غذا میزی است که در مراسم های مختلف که در آنها غذا سرور میشود استفاده می شود. بر روی این میز ترکیبی از پیش غذاهای مختلف قرار میگیرد که معمولا قبل از سرور غذای اصلی میهمانها می توانند از آن میل نمایند . امروزه ترکیب و نحوه چیدمان میز اردور نشان دهنده اهمیت به میهمانان و مراسم در حال انجام است . و معمولا در اکثر مراسم حتی مهمانیهای خانگی نیز از این میز استفاده میشود .
در این مطلب به درخواست شما عزیزان چند نمونه از میزهای اردور به سبک کشور آمریکا برای شما دوستان علاقمند آماده کرده ایم که امیدواریم دیدن این تصاویر برای شما لذت بخش باشد و بتوانید در مهمانی های خود از آنها ایده بگیرید.